4
page-template-default,page,page-id-4,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wie zijn we?

Vanuit het hart van Rotterdam weet Another Note jouw identiteit tot leven te brengen en te digitaliseren. Bij Another Note komt creativiteit, technologie en data samen om de online marketingkanalen te optimaliseren. Wij tonen de stadse invloeden in onze manier van werken: Uniek, Haarscherp, Groots en Snel. We schakelen snel en weten haarfijn te ontdekken waar je als organisatie in gelooft en wat jou als organisatie uniek maakt. Dit alles weten wij feilloos via de juiste kanalen te verspreiden om zo boodschappen te kunnen uitdragen waar jouw doelgroep behoefte aan heeft – ieder moment, iedere plek.

Bij Another Note geloven we in samenwerking, bruisen we van de kennis, hebben we een uitgesproken karakter, zijn we energiek en vinden we het gaaf om onze passie en ambitie met jou te kunnen delen. Ons team van professionals beslaat een gros creatieve specialisten die met volle passie willen aanhaken als hier vraag naar is; voor jou halen we alles uit de kast. Wij ondersteunen in jouw doelen, halen je targets, optimaliseren de leads en laten je bedrijf groeien. Dankzij onze slimme inzet van data en creativiteit weten we jouw klant altijd te bereiken. Wij zijn daar waar jouw klant is, en weten feilloos welke persoonlijke en relevante boodschap op hem van toepassing is. Met een koffer vol enthousiasme en ervaring weten we je beloftes waar te maken en groots uit te kunnen dragen.

Missie en Visie

Missie: Met speciale aandacht voor de historie, het vertrouwen en de beloftes bieden wij organisaties, bedrijven en merken nu en in de toekomst een oplossing om beloftes waar te maken en een uniek, passend en eigentijds digitale boodschap te bouwen, te herstellen en/of uit te stralen.

Visie: Wij streven continu naar uniciteit, perfectie en innovatie om kwalitatief de meest hoogwaardig en meest unieke marketingfunnels te creëren en uit te kunnen dragen. Samen streven we naar de diversiteit en creëren we (nieuwe) boodschappen waar een ieder zich bij aan weet te sluiten.

DIGITALE MARKETING0
BRANDING0
COMMUNICATIE0

Een uitgesproken karakter, energiek en altijd anders