6
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wat doen we?

Succesvolle organisaties, bedrijven en merken kennen vaak de kracht van beloftes en zijn zich vaak bewust dat het waarmaken hiervan veel kansen kan bieden. Toch lukt het bij veel van hen niet om hun beloftes waar te maken, dit te digitaliseren en aan de consument te tonen. Dit komt omdat een belofte veel sneller is gemaakt dan werkelijk gerealiseerd.

De wereld is echter aan een continue verandering onderhevig, klanten worden steeds mondiger, transparantie neemt alsmaar toe en de consument bepaalt zelf wat, wanneer en waar hij iets wil lezen. Hoog tijd dus om te geloven in je unieke boodschap, deze te digitaliseren en daar te zijn waar je doelgroep zich bevindt. Als Rotterdammers omarmen we de kreet ‘niet lullen maar poetsen’ en gaan we concreet aan de slag met zaken die direct van invloed zijn op je beloftes en digitale marketingkanalen.

Inrichten marketingfunnel

De customer journey is voor iedere klant anders en wij zijn van mening dat persoonlijke en relevante boodschappen noodzaak om targets te behalen. Samen met jou richten we de marketingfunnel (opnieuw) in.

Proces- en projectmanagement

Als online marketingprofessional leveren we interim-werk om de lopende processen te verbeteren en te optimaliseren. Wij schakelen snel, zijn enthousiast en weten medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren over diverse digitale marketingproducten. Samen met hen richten we de marketingkanalen opnieuw in en behalen we successen.

Contentcreatie & campagnebepaling

Wij creëren content, maken een passend concept, zetten campagnes op en zorgen dat leads behaald worden. Wij zetten de juiste middelen in om de boodschap uit te stralen op de momenten dat jouw consument daar behoefte aan heeft. Persoonlijk en relevant zijn onze sleutelwoorden.

Dashboarding

Als organisatie, merk of bedrijf met een droom ben je in staat om doelen te verwezenlijken en je beloftes waar te maken. Wij reiken je graag de dashboards aan waarmee je te allen tijde zelf in staat bent om terug te grijpen naar de kern van je bedrijf.

VOOR WIE WE WERKEN